PODJETJE S 50. LETNO TRADICIJO

Ukvarjamo se s proizvodnjo in prodajo ušesnih znamk GOLIAS, namenjenih označevanju domačih živali. Velik poudarek dajemo na kvaliteto in na podlagi dolgoletnih izkušenj smo dovršili postopek izdelave ušesnih znamk.

Kot uradni dobavitelj ušesnih znamk smo odobreni s strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter certificirani po mednarodnih standardih ISO 9001:2015. Naše znamke uporabljajo tudi v drugih Evropskih državah.

NAROČAJTE KJERKOLI IN KADARKOLI

Preko naše spletne trgovine lahko zelo enostavno naročite ušesne znamke tudi če nimate dostopa do portala VOLOS. Za vpis vašega naročila v portal VOLOS namreč poskrbimo mi.

Oddano naročilo obdelamo že naslednji delovni dan in vam naročene artikle v 3-5 delovnih dneh pošljemo po pošti. Nudimo pa vam tudi možnost osebnega prevzema v naši poslovalnici v Ljubljani, kjer vam ob prevzemu priznamo 10% popust na celotno naročilo.

KAJ VAM NAŠA SPLETNA TRGOVINA OMOGOČA?

Edini slovenski proizvajalec

Edini slovenski proizvajalec vrhunskih ušesnih znamk in klešč z večletno tradicijo.

10% dodaten popust ob osebnem prevzemu

10% DODATEN popust na celotno vrednost nakupa ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici v Ljubljani.

Najhitreje do nadomestnih ušesnih znamk za govedo

Naročila, nadomestnih znamk za govedo, do 13.00 ure in le te bodo oddane na pošto še isti delovni dan.

Naročate lahko 24h/dan vse dni v letu

V naši spletni trgovini lahko oddate svoje naročilo kadarkoli vse dni v letu. Naročeni izdelki bodo pri vas doma v 3-5 dneh od oddanega naročila.